Финци, Стоян и Нико в надпревара за вота на фермерите

Скандали и интриги бележат последните дни на участниците в шоуто

Вторник вечер е времето, в което участниците във „Фермата” трябва да изберат първия сигурен финалист при мъжете. В понеделник пред погледите на над 1 милион зрители, фермерите избраха за първи сигурен дуелист сред дамите мама Галя. Тази вечер към нея ще се присъедини един от тримата претенденти – Финци, Нико или Стоян. Ситуацията във фермата е усложнена предвид нестихващия конфликт между Нико и Стоян, които все по-често изпускат нервите си и говорят открито един за друг. Техните отношения са обект на обсъждане от страна на всички участници.

Според Стоян най-достойният финалист сред мъжете трябва да бъде изран между него и Финци, защото за тях трудът е най-важен, а „Нико оставя след себе си не труд, а празни дамаджани”. „Стоян си има протеже и разчита на него да му свърши работа. Не е директен играч. Няма лошо той си преценя”, коментира Финци стратегията на Стоян. „Въпросът не е да спечилиш тези пари, а как ще спечелиш. Затова не симпатизирам на Стойо. Заедно вървим тук по един път, били сме екип. Това е нашият начин. Стойно не мога да олицетворя в нито една от тези думи”, разкрива и своите мотиви Нико.

След проведените проучвания от различните щабове и играта на стратегии и нерви, които Сиси обобщава с думите – „Напрегнах се. Може ли така на финала?! Дойдоха тук (известните) и започнаха да говорят простотии”, всички участници са около масата, за да проследят развоя на събитията. Своя вот не е дал единствено Калин, който напусна шоуто още предната вечер. За всички е ясно, че двама са основните претенденти за сигурен финалист в шоуто. След първото гласуване резултатът от 5 на 5 потвърждава прогнозите. Това означава, че двамата участници, които са дали своя вот за отпадналия от надпреварата участник, трябва да премислят и отново да гласуват. „За кратко време тук направих приятел. Всеки от вас би искал да има такъв приятел. Гласувайте за него”, убеждава ги отпадналият претендент. Дали обаче неговите поддръжници ще го послушат, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа. „Мъжкият дуел ще бъде логичен завършек на вражда, която с думи не може да бъде потушена”, обобщава ситуацията водещият Иван.

Преди двамата мъже да се изправят един срещу друг, в сряда вечер предстои дуелът между Сиси и Макето, които ще премерят сили за оставане в шоуто. Във вторник вечер двете дами се отправят към къщичките на дуелистите хванати за ръка. „Горда съм, че с това момиче стигнахме до финал”, казва Силвия. „На финал съм, спечелих Фермата... Обичам я, но и двете ще покажем всичко от себе си”, категорична е най-усмихнатата жена в шоуто.

„На крачк съм, но все едно спечелих”, с насълзени очи казва Юлиана, която е доста по-разчувствана. „Не бих застанала срещу приятел. Играта е такава, но никога навън не бих го направила”. Дали тази емоционалност най-после ще срине коравата Юлиана, ветеран в дуелите сред жените, или Макето няма да се пречупи пред емоциите и ще отвее и Сиси, зрителите ще видят в сряда вечер от 21.00 часа.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени