Двама приятели се изправят на дуел във „Фермата“ в неделя по bTV

„Фермата: Съединение“ събра 29-годишният Георги Янков с баща му след години в емиграция

Симеон и Калоян, двама от най-близките приятели сред участниците в четвърти сезон на „Фермата“, ще се изправят един срещу друг на Арената за дуели в неделя от 20.00 ч. по bTV. Емигрантът във Франция Симеон Томов избра да се бори за оставането си в шоуто срещу най-близкия си човек в стопанството – 21-годишния Калоян Златилов, който е прекарал по-голяма част от живота си в САЩ, но не е забравил корените си.

До втория мъжки дуел за сезона се стигна след като екипът на „Фермата“ взе решение тази седмица дамите да бъдат имунизирани от ратайство и дуели, тъй като поредицата от женски сблъсъци на Арената наруши силно баланса между половете в риалитито. Така „фермерът на седмицата“ Александър определи за ратаи младите емигранти Симеон и Калоян, които имаха правото да се посочат и за опоненти в предстоящия дуел. Както мнозина участници предположиха, 28-годишният  Симеон избра именно най-добрия си приятел за противник на Арената във „Фермата“ в неделя. „Смятам го за по-преодолим противник от всички останали. Не го смятам за лесен, но мисля, че другите мъже са по-силни“, аргументира се Симеон. Вместо да се засегне, Калоян прие избора му с чест и благодарност, като шанс да докаже възможностите си. Решението на Симеон обаче ядоса част от фермерите и повечето декларираха, че в неделя ще застанат на страната на „детето на фермата“, както често наричат Калоян.

Темата за "Съединението", която е и мото на четвърти сезон на „Фермата“, показа как „тукашни“ и емигранти  могат да заживеят заедно, но и стана пример за обединението на нацията и рода, като успя да събере и помири баща и син чрез шоуто. Преди седем седмици 29-годишният IT търговец от Пазарджик Георги Янков влезе във „Фермата“ с открит гняв към баща си, който преди 15 години напуска България и сина си. В четвъртък Георги получи шанс да застане лице в лице с отдавна емигриралия си баща, да изплаче болката си и да чуе дълго чаканото обяснение защо е бил изоставен от него. Благодарение на предаването, след близо година, в която не си говорят, един баща получи прошка от сина си и обеща да се завърне в България, за да опитат заедно да съберат семейството си в родината.  „Искам да направим нещо заедно. Затова се боря за голямата награда – за да върна поне двама членове на семейството ми в България“, обясни през сълзи Георги. Мъжката среща провокира водещия Андрей също да признае, че е имало време, в което се е сравнявал със собствения си баща, което макар и полезно, му е донесло много мъка и тъга.

Емоциите във „Фермата“ продължават и в петък вечер от 21.00 ч. по bTV, когато Симо и Калата ще разберат пред какви изпитания ще бъдат изправени на Арената, а останалите фермери ще получат оценка за изпълнението на седмичните си задачи.

Новини
  • Последни
  • Най-четени