Дидо от D2 разгроми най-опитния на арената във „Фермата: Съединение”

28-годишният емигрант във Франция Симеон Томов напусна шоуто на крачка от големия финал

В неделя вечер на арената за дуели във „Фермата: Съединение” вокалистът на D2 Деян Каменов разгроми един от най-опитните участници в четвърти сезон - 28-годишният Симеон Томов. Емигрантът във Франция отпадна само две седмици преди финала на шоуто, но се доказа като един от изявените играчи и остави зад гърба си три ратайства и четири дуела на Арената. От другата страна, Дидо, който е един от популярните участници в предаването, записа втора победа в битките за оставане в шоуто и така направи още една стъпка към големия финал в шоуто. Той удържа категорична победа над „нумеролога на стопанството“  в един от най-оспорваните дуели за сезона. След четири драматични битки, непобедимият досега Симеон напусна шоуто без нито една спечелена точка. 

 

„Не успях да оправдая очакванията си да стигна до финал. Разочарован съм, но въпреки това се радвам, че останах във „Фермата“ 12 седмици, а не отпаднах в първата, от което се страхувах“, коментира емигрантът, който сподели, че участието му в шоуто е сбъднат сън.

 

Симеон започна участието си във „Фермата” със сериозна заявка за лидерство в стопанството, което доказа още първия ден, като поведе групата на емигрантите. С напредване на шоуто обаче той изгуби от позициите си и от симпатиите на част от фермерите. Въпреки това, на дуела с Дидо той бе подкрепен от Христина, Нури, Росица и Ваня Стамболова, които оцениха представянето му като много достойно и коментираха, че загубата му се дължи на липса на късмет. Крайният резултат в дуела – 10 на 0, бе също изненада и за Дидо, който призна, че не е имал надежда за победа в първите битки, на които сложи най-малко точки, защото на пръв поглед Симеон е изглеждал по-подготвен за тях.

Благодарение на своето хладнокръвие, сила и увереност, рокаджията успя зрелищно да защити мястото си във „Фермата“ и с отстраняването на един от основните си конкуренти да се приближи с още една крачка към голямата награда от 100 хиляди лева. Вокалистът на D2 и спортната звезда Ваня Стамболова са най-дълго оцелелите популярни участници във „Фермата“ от всички сезони на шоуто досега. 

 

В края на оспорвания сблъсък Дидо, който с победата си става първи претендент за „фермер на седмицата“, се сбогува с опонента си, като го почерпи от виното, което получава всеки победител. След края на дуела Роман предаде на водещите Иван и Андрей кошница с продукти, направени от фермерите – суджуци, чушки, кисело мляко, рачел и песто, срещу които получи ром, ядки, чай и пури, обещани като бартер от водещите.

Новини
  • Последни
  • Най-четени