Безпрецедентен троен дуел във „Фермата: Съединение“ ще върне жена в шоуто в неделя вечер по bTV

Христина, Радилена и близначките Ива и Йоана получиха втори шанс да се състезават за голямата награда от 100 000 лева

За първи път в историята на „Фермата“ на арената за дуели в неделя вечер ще се играе битка за връщане в шоуто вместо за елиминация. За тази привилегия в невиждан досега троен дуел ще се борят четири от най-колоритните участнички в този сезон на шоуто – Христина Харалампиева, Радилена Миткова и близначките Ива и Йоана Георгиеви. За да бъде възстановен балансът между мъжете и жените в четвъртото издание на най-позитивното ТВ риалити, отпадналите в последните три седмици жени получиха правото да се борят за връщане в състезанието за 100 000 лева. Емигрантката в Лондон Нина Гъдева обаче е предоставила този шанс на близначките Ива и Йоана, които отново ще се състезават като един участник.

 

В сряда вечер водещият Иван Христов се появи изненадващо в стопанството, за да съобщи на 12-те фермери, че ратаите Росица и Симеон ще останат такива до края на седмицата и че фермерът на седмицата ще бъде лишен от възможността да избере дуелист, защото няма да се проведе елиминационен дуел. Изненадващата новина бе приета с радост от участниците, но и стана причина за всевъзможни спекулации в стопанството, като  Александра първа се усъмни, че тази седмица най-вероятно някой от отпадналите участници ще се завърне отново в играта.

 

Христина, Радилена и близначките Ива и Йоана се появиха с багажа си на арената за дуели и разбраха от водещия Иван, че една от тях ще има възможността отново да се бори за голямата награда от 100 000 лева. Те ще се изправят една срещу друга в три последователни битки. Двете участнички с най-висок точков резултат ще продължат напред и ще се борят в още три битки една срещу друга. Тази, която победи в две от  тях, ще бъде обявена за победителка в дуела, и заслужено ще се завърне във „Фермата: Съединение“.

 

До деня на дуела момичетата ще живеят инкогнито в къщичките на дуелистите и ще трябва да се изявяват като „партизанки“ - ще си набавят храна, като влизат тайно в пределите на стопанството, за да крадат от запасите на фермерите.

Тази вечер във „Фермата“ от 21.00 ч. момичетата ще планират партизанското си нахлуване в  стопанството и ще научат в какви битки ще влязат на арената в неделя вечер.

Новини
  • Последни
  • Най-четени