Адвокатът Асен Илиев с втора загуба на Арената във "Фермата"

Юристът падна с 10 на 0 от пилота от гражданската авиация Петър

Адвокатът Асен Илиев напусна „Фермата“, след като претърпя драматична загуба на Арената в събота вечер. Той бе разгромен от опонента си Петър Петров, който спечели с лекота всички битки и с финален резултат от 10 на 0 успя да защити мястото си в стопанството. За юриста това е втора загуба в дуел от началото на сезона. Преди месец той беше победен от Митко Манолев - Шестака, но получи безпрецедентен шанс да остане в шоуто.

Пилотът и бивш футболист Петър показа превъзходство във всяко изпитание - от рязането на греди до премятането на тежки варели, но определи представянето си, като „лека тренировка“. Асен не успя да смогне на темпото на противника си и, виейки от болка, се отказа от една от битките - изтръгването на гумени патета от мрежа, по която тече слаб ток. Въпреки че падна в дуела, юристът си тръгна с гордо вдигната глава и с подарък - колие с дървен кръст, ръчно изработен от поддръжника му Ангел Тенев.

„Тръгвам си, но се чувствам победител. Успях да потисна егото си и се радвам, че усещам промяна в себе си. Преди преценявах хората първосигнално, сега вече гледам по-дълбоко. Видях, че мога да оцелявам във всякакви условия и правих неща, които не съм смятал, че може да ми се отдават. Градските хора сме изгубили усещане колко лесно е нашето ежедневие, всичко ни идва наготово и не го оценяваме. Когато цял ден си мелил брашно за един хляб, вкусът му е различен и си даваш сметка през какво си минал, за да го имаш на масата“, разказа на сбогуване Асен. Сред успехите си той отбеляза и факта, че като ратай успя да спаси много болна овца, за което получи поздравления от стопанина Андрей.

Победителят във втория мъжки елиминационен дуел остана напълно хладнокръвен до сбогуването си с Асен, когато не успя да сдържи емоциите си и се разплака.

„Всеки, който си тръгва, ще ни липсва, без значение чия страна в дуела сме заели“, призна Петър, който ще празнува победата си с дамаджана вино от избата на един от най-колоритните участници в шоуто - винопроизводителя от Мелник Митко Шестака.

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Новини
  • Последни
  • Най-четени