29-годишният Георги Янков напусна „Фермата: Съединение“ дни преди края на шоуто

360-градусова камера ще предава ексклузивно финалните битки отвътре на fermata.btv.bg

Младият ИТ специалист и патриот Георги Янков отпадна от състезанието за наградата от 100 000 лева, шест дни преди големия финал на „Фермата: Съединение“ на 16 декември. Eлиминационното състезание, което се проведе на територията на фермата в понеделник вечер, бе определено като „Битката на титаните".  Дуелът бе назначен служебно, тъй като Георги и Стефан Семерджиев - Нури бяха единствените фермери, които през изминалите три месеца не участваха в нито един двубой за оцеляване на арената. Според правилата на четвърти сезон, до финала на шоуто не могат да стигат участници, които не са минали през елиминационен дуел.

Георги и Нури изиграха три битки, като в две от тях Нури се изяви като по-бърз, методичен и съобразителен, и успя да защити мястото си в шоуто и да направи крачка напред към финала. 

На сбогуване с фермерите Георги коментира, че се надява да се е представил като достоен играч и българин. „Трудно е да губиш нещо толкова голямо. „Фермата“ ми даде да разбера, че не е лесно да се бориш, когато ръката на жена ти не е на рамото ти, когато дъщеря ти не е с теб“, коментира през сълзи ИТ специалистът.

Макар че отпадна на крачка от финала, по време на участието си Георги извоюва важни победи и се доказа, като истински патриот, който мечтае родителите му да се върнат в България. Благодарение на екипа на шоуто ИТ специалистът успя да се срещне очи в очи с баща си, който пристигна от Германия, за да се види със сина си в стопанството. След този разговор Георги постигна една дълго чакана победа – да прости и да се сдобри с татко си.

През изминалите 13 седмици участниците във „Фермата: Съединение“ постигнаха много лични победи и трансформации и се превърнаха в сплотено семейство. Доказахте с личен пример, че сме велик народ и трябва да сме горди, че сме българи“, коментира пред останалите в стопанството участници водещият Иван.

На 16 декември четирима финалисти – две жени и двама мъже, ще влязат във финален сблъсък за зрителския вот и голямата награда от 100 000 лева. Битките на големия финал и избирането на най-достойния за първи път ще могат да бъдат проследени през обектива на 360-градусова камера в уебсайта на предаването fermata.btv.bg, което ще даде на зрителите ексклузивен поглед на живо към всичко случващо се пред и зад кадър.

Кой от фермерите ще грабне голямата награда от 100 000 лева, ще стане ясно на 16 декември, от 20.00 часа, по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени