100 000 лева за зрелищно приключение 100 години назад във времето – само във "Фермата" по bTV

Уникалното за българския ефир риалити шоу ще се излъчи тази година по bTV

Започна подготовката на българската продукция по лиценз на световния телевизионен феномен "Фермата", която ще се излъчи тази година по bTV. Записването за кастинга ще започне след десетина дни, а дотогава ентусиастите, които искат да направят уникално пътешествие назад във времето, могат да се запознаят с особеностите на формата, предизвикал фурор в над 50 държави по света.

Наградата за победителя в първия сезон на новото риалити шоу на bTV, различно от всичко, излъчвано в съвременната българска телевизия, е 100 000 лева.

"Фермата" ще върне 15 ентусиасти 100 години назад във времето, за да живеят 3 месеца без нито едно от удобствата на модерния живот - течаща вода, канализация, електричество, модерни комуникации и дори основни тоалетни принадлежности, без които съвременният живот би бил немислим. Авантюристите ще попаднат в изоставена ферма, а основната им задача ще бъде да й дадат нов живот. За да успеят, те ще трябва да се грижат за земята и животните наоколо. Единственото, което ще имат на масата си за закуска, обяд и вечеря, е това, което ще произведат със собствените си ръце.

Освен вълнуващ социален експеримент и романтично пътешествие назад във времето, "Фермата" е и състезание, в което всяка седмица след зрелищни дуели ще отпадат участниците, по-слабо пригодени за живота отпреди един век. На тяхна помощ ще се притече истински фермер, който ще влезе в ролята на Ментор. Той ще ги съветва в ежедневните им сблъсъци с фермерския начин на живот и ще им дава различни задачи.

Веднъж седмично един от героите в шоуто ще бъде избиран за Фермер на седмицата и ще се ползва със сериозни привилегии - самостоятелна постройка за живеене, с повече удобства от главната къща на фермерите; мигновен имунитет от елиминиране за конкретната седмица; право да избира двама чираци – мъж и жена; централното място на масата за хранене и други.

Избраните Чираци ще живеят в бедняшка колиба, непосредствено до животните. Цяла седмица те ще трябва да слугуват на останалите – да се грижат за прането, почистването, готвенето, сервирането на храната, да вършат най-тежката работа покрай животните и т.н.

Освен с тежките условия на живот, характерен за времената отпреди 100 години, фермерите трябва да посрещат и предизвикателството на Дуелите.

В края на всяка седмица двама участници – единият от двамата чираци и избран от него опонент от същия пол - ще се изправят един срещу друг на Дуел, който ще тества силата, сръчността и фермерските знания на авантюристите. Преди да се изправят един срещу друг, дуелистите ще прекарват последната нощ отделени от групата, в самостоятелни колиби. Участникът, който загуби дуела, напуска фермата завинаги.

"Фермата" е вътрешна продукция на bTV, с изпълнителен продуцент Савина Елисеева от екипа на телевизията. Главен редактор на "Фермата" е Николай Николов.

Повече подробности за правилата на живот във "Фермата" вижте на страница 2>>>

Свързани

Новини