Здраве за теб. Живот за пчелите

Платформата Истински мед позволява на всяко българско семейство да има 100% чист и качествен мед в своя дом. Научно доказани са полезните свойства на меда за нашия организъм и колко е лесно да получим здраве в бурканче. Медът е суперхрана и неслучайно е наричан „течно злато“ - той съдържа над 20 полезни вещества, сред които витамини, минерали и ензими.

С програмата "Осинови кошер" вече е лесно да подсигурим на семейството си силен имунитет през цялата година, а не само през зимата. Всяко бурканче мед директно финансира своя производител, като му дава сигурност и време да се грижи за своите пчели. А вие получавате вкусен мед директно до вашия дом, възможността да се срещнете със своя пчелар и да посетите вашия осиновен кошер.

Играй за сладки награди всяка седмица, като се включиш в online quiz-а на Истински мед! Отговори правилно на въпросите и спечели ЕДИН от ТРИ подаръчни пакети - всяка седмица!

Прочети статиите и научи интересни факти и научно-доказана информация за меда и пчелните продукти. В тях ще намериш отговорите на въпросите от quiz-a и линк към безплатната онлайн книга „Кажи ДА на меда“, посветена на свойствата на меда и множеството му приложения в медицината.

Победители от предишен период на играта

31.10.2022 / Албена Дангова
31.10.2022 / Катерина Ненкова
31.10.2022 / Атидже Тютюнова

Правилни отговори

1. Може ли меда да се прилага при лечение на различни болестни състояние?
А) да, медът притежава научно-доказани лечебни свойства за човешкия организъм
2. При кое от изброените медът НЕ се прилага като лечебно средство?
В) бърз растеж на ноктите
3. Какво основно събират пчелите от растенията, които опрашват?
А) нектар и цветен прашец
Статии