Надникни във Фермата зад кадър и се подготви за ексклузивен достъп до любопитни подробности от създаването на предаването и много фермерски хумор! ...
Главни герои в онлайн риалитито са Горан Иванов, станал по-известен в миналия сезон на шоуто като „Горан от Гората“ и риалити звездата Ваня Джаферович. Ваня и Горан имат официален пропуск до някои от продуцентските тайни на Иван и Андрей, в това число техните гримьорни, апаратни, до Арената за дуели и екипите, които правят предаването такова, каквото зрителите виждат по bTV.

Нов дигитален проект за любопитното около "Фермата: Съединение"

Ваня Джаферович, Горан Иванов и Димитър Господинов от "Фермата" са автори и водещи на новото предаване "Горан и фермерите"

Ваня Джаферович, Горан Иванов и Димитър Господинов от "Фермата" са автори и водещи на новото предаване "Горан и фермерите - шпионското онлайн риалити", което вече тече в интернет.

Четири пъти в седмицата феновете на шоуто ще се забавляват с "фермерски" хумор и ще получават ексклузивен достъп до любопитни подробности около процеса на заснемане
Новото онлайн риалити със заглавие "Горан и фермерите" вече стартира на 20 септември в дигиталните канали на "Фермата" по bTV. Главни герои в него са риалити звездата Ваня Джаферович и Горан Иванов, станал по-известен в миналия сезон на шоуто като "Горан от гората". Четири пъти в седмицата на fermata.btv.bg Ваня и Горан ще предоставят на феновете на "Фермата" ексклузивен достъп зад кулисите на най-позитивното риалити шоу в България и по забавен начин ще разкриват любопитни подробности около заснемането и екипа на една от най-мащабните български риалити продукции. Сценарист на онлайн проекта е добре познатият от първи сезон на "Фермата" участник Димитър Господинов – Гуспата. "Горан и фермерите: шпионското онлайн риалити" са 44 десетминутни епизода, които ще се публикуват на официалната уебстраница на "Фермата" до края на излъчването на четвърти сезон на шоуто, и ще забавляват феновете със смешни случки от фермерския живот и с материали от "кухнята" на предаването. Ваня и Горан ще имат официален пропуск до някои от продуцентските тайни на Иван и Андрей, в това число техните гримьорни, апаратни, до Арената за дуели и екипите, които правят предаването такова, каквото зрителите виждат по bTV 6 дни в седмицата. Освен видеа зад кадър, двамата риалити герои ще правят интервюта с отпадналите участници непосредствено след дуелите, както и интервюта с част от професионалистите, които стоят зад най-гледаното ТВ риалити у нас. Не по-малко любопитни ще бъдат и епизодите, в които Ваня и Горан тръгват на пътешествие, за да проследят как се е развил живота на емблематични участници от изминалите сезони на "Фермата" като какво се случва с победителите от трите сезона Райно, Стоян и Яни, ще проверят дали Горския от Самоков – Станислав се е научил да цепи дърва, с какво се занимават Майора и мама Галя и т.н.
Как се запознават Горан и Ваня и как Горан успява да привлече към каузата си на фермерски шпионин един футболен мениджър и риалити герой, вижте ТУК, както и на официалната фейсбук страница на предаването.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg