Надникни във Фермата зад кадър и се подготви за ексклузивен достъп до любопитни подробности от създаването на предаването и много фермерски хумор! ...
Главни герои в онлайн риалитито са Горан Иванов, станал по-известен в миналия сезон на шоуто като „Горан от Гората“ и риалити звездата Ваня Джаферович. Ваня и Горан имат официален пропуск до някои от продуцентските тайни на Иван и Андрей, в това число техните гримьорни, апаратни, до Арената за дуели и екипите, които правят предаването такова, каквото зрителите виждат по bTV.

Горан и фермерите: Епизод 3 - Тайна разходка из фермата

Горан и Ваня решават тази вечер да гледат дуела от близо и дори са готови да подкупят охраната, за да се доближат до арената на битките. Но докато стане време за него, двамата приятели ще се впуснат в разузнавателна мисия из фермата

Горан и Ваня влизат на обиколка във фермата, "разговарят" с крава, оглеждат реколтата в градината и се възползват от удобствата, които участниците сами са съградили.

Къде си почиват водещите преди големия дуел на арената? Как се разговаря с крава? Кое място във фермата хареса най-много на Горан и Ваня? И какви вкусотии ще открият в кухнята на фермерите?