.

Спортната легенда Йордан Йовчев прекрачва прага на „Фермата: Съединение“ с първа мисия

Първи дуел и нови битки в най-гледаното риалити - в понеделник, от 20.00 часа, по bTV

Извънреден дуел очаква участниците във „Фермата“ 4 в понеделник, 10 септември, от 20 часа по bTV, а в шоуто влиза специалният – спортната легенда Йордан Йовчев. Неговата роля на вдъхновител и обединител на фермерите ще бъде от ключово значение за сезона в мисията за обединяване на двата отбора - на българите, които живеят тук, и на емигрантите.

Първите сблъсъци между участниците, които ще затруднят неимоверно задачата на Йовчев от понеделник, зрителите видяха още в първия епизод в петък, когато „Фермата“ прикова над 1,1 милиона зрители, или половината от всички пред малкия екран.

Рекорден старт за „Фермата: Съединение“ в петък вечер по bTVНад 1,1 милиона зрители пред малкия екран проследиха влизането на 21 българи от цял свят в четвърти сезон на шоуто


Първият дуел на Арената на „Фермата“ на 10 септември ще бъде между лидерите на двата отбора, излъчени с гласуване – Симеон за емигрантите и Георги за тукашните българи. Изгубилият този дуел няма да отпадне от шоуто, но залогът е огромен, защото победителят от битката ще стане фермер на седмицата през първите, най-трудни седем дни. Отборът му ще получи правото да избере в коя от двете къщи да живее през първите четири седмици, както и истинско пиршество, а групата на загубилия дуелист ще трябва да се задоволи с консерви боб и русенско варено, както и да поеме чистенето на десет кубика боклук.


Част от битките в първия дуел във „Фермата“ 4 ще бъдат показани за първи път в шоуто. Историческите въпроси също ще бъдат повече и ще са важна част от състезанието.

„Фермата“, такава, каквато я познават и обичат, но същевременно с много нови правила и елементи, заинтригува зрители от всички възрастови групи. Първият епизод на шоуто на bTV се превърна в безапелационен лидер с дял от 51% за групата 18-49, и с 52,4% дял сред младите на възраст 18-34.  

Четвърти сезон ще бъде много по-различен от досегашните – и като условия на живот и труд, и като правила на играта, а всичко е още по-истинско, по-автентично и по-близко до реалността на българското село, разказаха на старта на шоуто водещите Иван и Андрей.  Тази година освен фермери, участниците ще бъдат и строители на двете къщи в стопанството на дядо Петко, които се нуждаят от основен ремонт, ръководен от фермера на седмицата. Една от най-важните новости в четвърти сезон е, че за първи път той ще се избира след битка, а ратаи ще бъдат един фермер от отбора на тукашните и един от този на българите – емигранти.

фермата, сезон 4, фермата: съединениеКакъв ще е изходът от първия дуел във „Фермата“ 4 и ще успее ли Йовчев да тушира напрежението между отборите, зрителите на bTV ще разберат на 10 септември от 20.00 часа. След втория извънреден старт на шоуто в понеделник вечер, „Фермата: Съединение“ ще се излъчва всеки делник от 21 ч. и всяка неделя от 20 ч. Интересни новини за участниците и новите предизвикателства следете на сайта http://fermata.btv.bg/ и Facebook страницата на шоуто.

Коментари (1)

Новини