Новини
  • Последни
  • Най-четени

След лошото падане на Георги, дуелът с Кирил беше прекратен

Жоро остава за лечение със счупена лицева кост и комоцио

Във "Фермата: Време за пробуждане" започва вторият извънреден елиминационен дуел. Кирил и Георги ще играят 7 битки в два дни. Ще победи този, който спечели 4 битки.

Инцидент обаче се случва с Георги още в първата битка. След направените изследвания Жоро остава в болница под наблюдение. Д-р Иван Колчаков съобщава, че Жоро има счупена лицева кост, мозъчно сътресение (комоцио), фрактури на ребра. За радост няма фрактури на черепните кости, няма и увреждане на мозъка. По думите на д-р Колчаков в такива случаи се прилага едноседмично болнично лечение, последвано от 2 седмици домашно лечение, като на такива пациенти е забранено да правят тежки физически натоварвания и емоционални натоварвания. 

В душите на фермерите е мрачно след инцидента, който се случи днес с Георги на Арената, затова Продукцията пуска музика и това успява да разсее тягостната атмосфера.

Във Фермата е време за последния за този сезон урок по българска история. В манастирското стопанство влиза проф. Людмил Спасов, един от авторите на новия Алманах: "По следите на България".