.

Зрителите ще определят победителя във „Фермата“ 3 в неделя

Всеки може да подкрепи своя фаворит чрез смс на кратък номер 1472 . Гласува се единствено чрез смс. Финала гледайте на живо на 17 декември, 20.00 часа
Яни Андреев, Калоян Димитров, Валерия Дочева, Виолета Тодорова, фермата, сезон 3, финал

Милиони зрители ще наблюдават на живо в неделя вечер развръзката в третия сезон на „Фермата“, когато само един ще спечели голямата награда от 100 000лв. 20 авантюристи загърбиха удобствата на съвременния живот, за да съградят живот от нулата и да си припомнят славната българска история, традиции и обичаи. След 99 дни, изкарани в сурови условия, само четирима стигат до големия финал. Яни Андреев, Калоян ДимитровВалерия Дочева и Виолета Тодорова ще застанат един срещу друг в неделя, в битка за голямата награда.

Яни Андреев, Калоян Димитров, Валерия Дочева, Виолета Тодорова, фермата, сезон 3, финал

С определянето на четиримата финалисти на 15 декември стартира и гласуването на зрителите. Те ще могат да подкрепят своя фаворит единствено чрез SMS на кратък номер 1472 за всички мобилни оператори. Гласува се единствено чрез SMS. Обажданията не могат и няма да се отчитат. Цената на 1 SMS е 1.20 лв. c ДДС, а всеки абонат ще може да гласува с максимум 15 кратки съобщения. Феновете на „Фермата“, живеещи в чужбина, ще могат да дадат своя вот само, ако притежават карта на български мобилен оператор. Текстът, който трябва да изпишат зрителите в тях, е номерът на техния фаворит, според реда в който се е класирал за финал. Например Яни Андреев беше първият сигурен финалист и той ще носи цифрата 1. Втори беше Калоян – т.е. 2, Валерия – номер 3, а Виолета - номер 4.

За първа година гласуването ще се осъществява и през публичния чат на предаването „Фермата“ във Viber, като този вот не е безплатен. Зрителите ще могат да дадат своя вот през чат бота, където трябва да изпишат „Гласувам“, след което ще видят 4-те снимки на финалистите.  След клик върху изображението на фаворита им ще се отвори SMS функционалността на телефона с автоматично попълнен номера на избрания участник. Това гласуване е на цената на смса – 1.20 лв. c ДДС.

Четиримата финалисти – Яни, Калоян, Валерия и Виолета - ще се състезават в три етапа, които носят различен брой точки, като зрителският вот е с най-голяма тежест. Финалистът, получил най-малко гласове от петък до неделя вечер, ще отпадне от надпреварата малко преди същинските битки. В първия етап всички отпаднали участници от „Фермата“ 3 ще гласуват за своя фаворит, което ще даде на всеки от останалите трима финалисти определен брой точки.  Във втория етап ще се разиграят три битки, които ще изпитат силата на фермерите и ще добавят точки в актива им. Третият и най-важен етап е резултатът от гласуването на зрителите. Победителят в третия сезон на „Фермата“ ще бъде финалистът, събрал най-голям брой точки след трите етапа. Той ще спечели наградата от 100 000 лева. Кой ще спечели третия сезон на „Фермата“ и наградата от 100 000 лв., гледайте в неделя, 17 декември, в 20.00 ч. по bTV.

Коментари (17)

Новини
  • Последни
  • Най-четени