Неочакван обрат на първия елиминационен дуел във „Фермата“ 6

Най-възрастният участник в шоуто удържа категорична победа на Арената, съперникът му получи изненадващ шанс да остане в стопанството
Неочакван обрат на първия елиминационен дуел във „Фермата“ 6

Първият елиминационен дуел във „Фермата“ 6 изненада участници и зрители с уникално по рода си спасяване на загубилия битките в събота вечер. Митко Манолев – Шестака победи безапелационно съперника си Асен Илиев във всички пет игри на Арената. Атрактивният винопроизводител от Мелник, роден с шест пръста на едната ръка даде всичко от себе си и отвя доста по-младия софийски адвокат с финален резултат от 10 на 0. 

Неочакван обрат на първия елиминационен дуел във „Фермата“ 6

Битката им на Арената се превърна в грандиозно шоу, благодарение на блестящото представяне на най-възрастния участник в предаването. Винарят, защитаващ традиционните, патриархални ценности, и космополитният юрист, се състезаваха в няколко кръга: за сръчност и издръжливост, за бързина и съобразителност, за сила, за фермерски качества, и на въпроси от Алманаха.

Неочакван обрат на първия елиминационен дуел във „Фермата“ 6

48-годишният Митко, по прякор Шестака, се справи по-добре във всички физически изпитания и показа по-добри познания за българските обичаи и традиции. Победеният Асен трудно преглътна загубата си и побърза да отдаде победата на Митко на голяма доза късмет.

Неочакван обрат на първия елиминационен дуел във „Фермата“ 6

Въпреки че се провали на Арената, адвокатът няма да си тръгне от шоуто, благодарение  на ново, безпрецедентно правило, което важи само за първия дуел. Асен получи шанса да остане в стопанството, но при едно условие - ако след три месеца той стигне до финала и вземе приза от 100 000 лева, да даде половината от парите на Митко.

„Загубилият в дуела тази вечер няма да отпадне. Като победител, Шестака получава символично сърцето на Асен, който от своя страна се ангажира, че ако остане в шоуто до финала и го спечели, ще раздели наградата си от 100 000 лева с Митко. Това правило важи само за първия дуел и никога повече в този сезон на „Фермата““, обясниха водещите Иван и Андрей.

Неочакван обрат на първия елиминационен дуел във „Фермата“ 6

Митко Манолев - Шестака е първият кандидат за фермер на седмицата. Как ще се определи, кой е другия кандидат и как ще се гласува, ще стане ясно в понеделник вечер, от 21.00 часа, по bTV.

И тази година „Фермата“ ще стане естествена част от ежедневието на всички българи, благодарение на мултиплатформеното съдържание, което ще бъде достъпно навсякъде и по всяко време. Допълнително и ексклузивно съдържание ще има на сайта fermata.btv.bg, където в „Животът зад фермата“ коментар на събитията ще прави Мирон Крумов. Всички епизоди на „Фермата“ 5 ще могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

 

Новини