.

Франческа Саита: „Фермата“ ме научи какъв човек не искам да бъда

фермата, сезон 3, Дарина Василева, Франческа Саита

Франческа Саита си тръгна от "Фермата", победена в женски дуел от Дарина. Въпреки това се чувства щастлива и удовлетворена от научения урок в риалити формата. След предаването италианката гледа смело напред и сбъдва мечтите си една по една.

Как се чувстваш след отпадането?
Чувствам се щастлива, единствената дума, с която мога да опиша състоянието, в което се намирам в момента, е щастие.

Какво ти даде „Фермата?
Със сигурност не ми е взела нищо. Даде ми огромен урок. Научи ме как трябва да се държи един човек в такива среди, но най-важното на което ме научи, е какъв човек не искам да бъда. Трудно е да си затворен с толкова непознати за теб хора и правиш грешки. През целия си живот никога съм живяла сама и това да съм там ме върна 10 години назад.  

А какви позитиви извлече от предаването?
Емоциите са само позитивни, защото вече знам, че и в такива ситуации мога да се справям, защото там емоционалният товар е много голям. Ти знаеш, че си там и цяла България те гледа. И дори в един момент забравяш да си премерваш стъпките. Дори самата аз в един момент забравих, защото това се превърна в живота ми в последните два месеца.

фермата, сезон 3, Дарина Василева, Франческа Саита, дуел

Съжаляваш ли за нещо, което не успя да покажеш или направиш във „Фермата“?
Мисля, че това, че обичам да работя и не ме е страх от работа си пролича. Наистина не ме е страх да се изморявам, да се наранявам - от дуела се видя. Може би чувството ми за хумор остана някак неразбрано понеже е странно. Единствената, която разбираше чувството ми за хумор беше Елена.

Ще останат ли приятелства и контакти, които ще поддържаш и в бъдеще?
Да, със сигурност. С Ивона се чуваме и виждаме често, със Станислав се чуваме по телефона.

Казваш, че българските мъже не са кавалери като италианците. Какво правят италианците, което българите не?
Италианците подаряват много често букети с цветя, отварят вратите и сигурно съм имала късмет с тях, но вероятно има и италианци, които не правят такива работи. Имала съм и приятел в България, но това не му беше силата – да бъде кавалер. Затова казвам, че българските мъже подхождат различно.

фермата, сезон 3, Дарина Василева, Франческа Саита

След „Фермата“ накъде, за какво мечтаеш?
Да направя собствен ресторант с най-добрия ми приятел Мирко беше много голяма мечта, която е на път да се реализира. Това, за което мечтая обаче истински е да създам семейство, да срещна любовта, да срещна някой, с който ми е добре и се чувствам спокойна, да имаме дете. Човек не е създаден да бъде сам.

Коментари (0)

Новини