Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“ 9

Футболистът Костадин Велков последен се присъедини към участниците, които ще се борят за наградата от 100 000 лева на 8 декември по bTV

Шестима участници, трима смели мъже и три силни жени, изминаха дългия път по нишката на живота и стигнаха до края на деветия сезон на „Фермата“. Само един от тях обаче ще се пребори за мечтаната победа и ще вземе голямата награда от 100 000 лева. Името му ще стане ясно на епичния финал, който ще се излъчи на 8 декември от 20.00 часа на живо по bTV.

От отбор „Елбетица“ място на последната права заслужиха сервитьорът Андрей Стефанов, земеделецът Георги Георгиев, продавачката на цветя Емилия Георгиева, студентката по право Линда Бонева и балерината Мартина Сергиева. От конкурентния тим „Канатица“ към тях последен се присъедини футболистът Костадин Велков, след като срази в оспорван дуел съотборника си, колоритния земеделец Кенан Асил. Победата донесе на спортиста и щастие, и сълзи. Костадин преживя противоречиви чувства, защото отстрани най-големия си приятел в риалитито и единствен от „Канатица“ достигна до финала. За негово огромно разочарование той не успя да сподели тази чест с „червените“, с които преживя най-тежките и най-радостни мигове в стопанството.  

По време на титаничния финал претендентите за първото място ще трябва да забравят емоциите и да влязат напълно концентрирани в последната серия сблъсъци, разделени на жени и мъже. Кой от шестимата ще запише името си в златната книга на победителите ще зависи от резултата от битките на Арената, от гласуването на фермерите и, най-вече, от вота на зрителите, които ще решат кой участник е дал най-добър пример и ги е докоснал най-силно.

Линиите за гласуване вече са отворени и всеки може да подкрепи своя фаворит като изпрати СМС на номер 1633 за Андрей, на 1634 за Георги, на 1635 за Емилия, на 1636 за Линда, на 1637 за Мартина и на 1638 за Костадин. От един номер може да се гласува с максимум 50 СМС-а.

Преди най-важния ден финалистите вдигнаха наздравици на последната си вечеря в стопанството, което се превърна в техен дом през изминалите седмици на изпитания. Всички те преминаха през красиво приключение, което ги промени завинаги и им припомни българската история и традиции. Макар и с обновени правила, „Фермата“ остана вярна на мисията си да популяризира обичаите, да показва забравените занаяти и да ни връща към магията на фолклора.

Новини
  • Последни
  • Най-четени